sup-trip-lake-bled-adventure

Raziskovanje rek, jezer in oceanov je bilo vedno zanimivo in privlačno za ljudi. Ampak, še nikoli tako zabavno kot sedaj! Deskanje stoje ali po angleško SUP (stand up paddle) podira vse rokorde v popularnosti. In pri Adventure Rafting Bled seveda ne zaostajamo.

Zato vam ponujamo edinstven voden izlet po Blejskem jezeru s SUP-om. Zakaj edinstven? Poleg mokre zabave, ki jo boste deležni, lahko prisluhnete legendam o Blejskem jezeru, ki vam jih bodo pripovedovali naši vodniki. Blejsko jezero je s svojimi pripovedkami in legendami zavito v tančico skrivnosti, za katero vam je na tem izletu dovoljeno pokukati.

Za udeležbo niso potrebne nobene izkušnje ali predhodno znanje. Naše deske so primerne za popolne začetnike, zato ne skrbite, če se na SUP izlet podajate prvič Na začetku vam bo vodnik razložil osnove SUP-anja in pravilno tehniko veslanja.

Izkusite jezero iz drugačnega zornega kota in se nam pridružite na vodenem SUP izletu. Kratek postanek na otoku in slike so vključene v ceno. Za neplavalce priskrbimo tudi rešilni jopič.

PODROBNOSTI:

Trajanje: 2 uri.
Čas začetka: Izlet se organizira trikrat dnevno. Zjutraj ob 9.00 ter popoldan ob 15.00 in 18.00.
Kje se dobimo? 10 minut pred začetko izleta se dobimo na plaži pred Kampingom Bled. Poiščite zastavico Guided SUP Tours.
Težavnostna stopnja: Lahko. Izkušnje niso potrebne.
Omejitve: Otroci do 12 let morajo biti v spremstvu staršev. Največja teža udeleženca je 120 kg.
Kaj dobim za denar? Vso potrebno opremo in voden izlet, slike in vključeno blejsko SUP-arsko tax-o (10€).
Kaj moram prinesti s seboj? Brisačo, kopalke in sončno kremo.

CENE: 39€ po osebi

rezervacije-bled